آیین نامه توزیع اینترنتی دارو تدوین می شود
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تکمیل کمربند سفید بیمارستانی در شهرهای اقماری اطراف تهران خبر داد و گفت: در ۴ ماه گذشته ۲ هزار تخت بیمارستانی به مراکز درمانی کلانشهر تهران افزوده شده است.
به گزارش در لحظه، بهرام عیناللهی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از کلان بیمارستان غدیر تهران، گفت. در دولت مردمی در چهار ماه ۲ هزار تخت بیمارستانی و دو کلان بیمارستان در تهران راهاندازی شده. در مجموع ۱۶ هزار تخت بیمارستانی جدید در کشور به بهرهبرداری رسیده است.
وی افزود: کمربند سفید بیمارستانی در شهرهای اقماری تهران همچون شهریار، فردیس، ورامین، پاکدست، اسلامشهر و ملارد ایجاد شده. در حال توسعه است.
وزیر بهداشت، تلاش برای ارائه رایگان خدمات درمانی به کودکان زیر ۷ سال کشور را از اهداف وزارت بهداشت عنوان کرد. اظهار داشت: هدف دولت، ارائه رایگان خدمات درمانی به محرومان است. رایزنی با دستگاههای مربوطه در این خصوص ادامه دارد.
عیناللهی با بیان اینکه با راهاندازی صندوق حمایت از بیماران خاص، خدمات بیماران نشاندار تحت پوشش سازمان بیمه سلامت، برخط ارائه میشود. اظهار داشت: امروز پنج ماه پس از راهاندازی بیمارستان غدیر برای بازدید و بررسی روند ارائه خدمات سلامت به این بیمارستان آمدیم. شاهد تلاش بیوقفه کادر متعهد سلامت هستیم که با اقدام جهادی این مجموعه بزرگ درمانی را راهاندازی کردهاند.
بیمارستان غدیر دارای فضا و امکانات بسیار
وی بهره برداری از کلان بیمارستانی با ظرفیت و بزرگی غدیر را ثمره مدیریت جهادی برشمرد. توسط دولت، مدیران وزارت بهداشت، پزشکان، پرستاران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شده است. گفت: بیمارستان غدیر دارای فضا و امکانات بسیار و پیشرفتهای است. به دلیل ارائه خدمات دولتی تحت پوشش بیمه، به طور عمده پذیرای بیماران از مناطق کم برخوردار و محروم تهران و کشور است.
عیناللهی با اشاره به اینکه کلان بیمارستان غدیر همه تخصصها و امکانات لازم برای ارائه خدمات جامع سلامت را دارد، یادآور شد: هدف وزارت بهداشت از راهاندازی کلان بیمارستانها، ارائه خدمات سلامت به طور جامع است. زیرا پراکندگی بیمارستانهای کوچک، جابجایی بیماران را به ویژه در کلانشهرها در پی دارد که با مشکلات عدیدهای همراه است.
وی وجود انواع امکانات پیشرفته بیمارستانی اعم از تصویربرداری، ۲۴ اتاق عمل، اورژانس بزرگ و پیشرفته در کلان بیمارستان غدیر را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: امروزه دانشمندان، استادان و پزشکان بسیار برجستهای در اختیار داریم که در دانشگاههای علوم پزشکی کشور در حال تلاش هستند و مانند دوران همهگیری کرونا فداکاری میکنند.
تدوین آییننامه توزیع اینترنتی دارو
وزیر بهداشت از راهاندازی ۳۹ خدمت سلامت در پنجره هوشمند خدمات خبر داد و اظهار داشت: در حال تعامل با سازمان امور اداری و استخدامی برای ارائه خدمات بیشتر به مردم از طریق پنجره هوشمند خدمات هستیم و تاکنون ۳۹ خدمت در پنجره خدمات هوشمند قرار گرفته است.
عیناللهی ضمن اعلام مخالفت وزارت بهداشت با توزیع اینترنتی دارو و داروپیک، گفت: توزیع اینترنتی دارو خارج از مجرای داروخانهها، کار بسیار خطرناکی است. با کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به توافق رسیدهایم که دارو از مجرای داروخانهها توزیع شود و اگر داروخانه تشخیص داد، با مسئولیت خود دارو را اینترنتی عرضه کند.
وی با اعلام اینکه در حال تدوین آییننامه «دارو پیک» و «توزیع اینترنتی دارو» هستیم و با فعالیتهای غیرقانونی در این زمینه مخالف هستیم، افزود: با توزیع دارو توسط دارو پیک موافق نیستیم، مگر اینکه پزشکان و مسئولان فنی داروخانهها با مسئولیت خوداقدام به توزیع دارو با پیک کنند.
منبع: ایرنا