ایلان ماسک استودیوی بازی‌سازی xAI را برای توسعه بازی‌های هوش مصنوعی معرفی کرد

ایلان ماسک و تیم xAI در جریان معرفی مدل جدید هوش مصنوعی "گراک ۳" از برنامه‌ی خود برای تأسیس یک استودیوی بازی‌سازی مبتنی بر هوش مصنوعی خبر دادند. این استودیو تمرکز خود را بر توسعه بازی‌هایی با گرافیک فوتورئالیستیک (تصاویر بسیار واقعی) و استفاده از قابلیت‌های هوش مصنوعی خواهد گذاشت.

به گزارش در لحظه،  در حالی که اطلاعات دقیقی از بازی‌های توسعه‌یافته توسط گراک ۳ منتشر نشده است، توسعه‌دهندگان نشان داده‌اند که این مدل قادر به ساخت نسخه‌ای ساده از بازی تتریس با استفاده از پایتون است.

ماسک در جریان پخش زنده معرفی گراک ۳ بیان کرد: «ما در xAI یک استودیوی بازی‌سازی مبتنی بر هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌کنیم. اگر علاقه‌مند به همکاری هستید، به تیم ما بپیوندید.» این استودیو در حال حاضر شامل ۹ عضو است، که ایلان ماسک نیز یکی از آن‌هاست. تاکنون جزئیات بیشتری از پروژه یا برنامه‌های آینده‌ی استودیو منتشر نشده است.

snapp food

در پخش زنده معرفی گراک ۳، یکی از ویژگی‌هایی که به نمایش درآمد، توانایی این مدل در تولید نسخه‌ای از بازی “Bubble Trouble” بود. این نسخه شامل فیزیک و تعاملات اشیاء، به همراه رابط کاربری ساده دو‌بعدی بود. اما این نسخه فاقد افکت‌های صوتی الهام‌گرفته از بازی‌های قدیمی بود.

ماسک همچنین اشاره کرد که استودیو بازی‌سازی xAI در حال کار بر روی روشی برای ترکیب گرافیک فوتورئالیستیک در بازی‌های مبتنی بر هوش مصنوعی است. او گفت که گراک ۳ می‌تواند کیفیت گرافیکی بازی‌ها را تنها با یک دستور افزایش دهد، اما هنوز مشخص نیست که آیا این قابلیت مختص بازی‌های تولیدشده توسط گراک خواهد بود یا به‌عنوان فناوری مستقل مانند Nvidia DLSS Super Resolution یا AMD FidelityFX Super Resolution عرضه خواهد شد.

در حالی که استودیوی xAI هنوز در مراحل اولیه توسعه است، گراک ۳ توانسته است در آزمایش‌ها عملکردی بهتر از مدل‌هایی همچون GPT-4، جمنای ۲ پرو، دیپ‌سیک V3 و Claude 3.5 Sonnet داشته باشد. این مدل با استفاده از ۱۰۰,۰۰۰ پردازنده گرافیکی انویدیا H100 در دیتاسنتر Colossus Supercluster در ممفیس آموزش داده شده است.

اگرچه اطلاعات دقیقی در مورد پروژه‌های بازی‌سازی xAI وجود ندارد، برخی از شرکت‌های بزرگ صنعت بازی‌سازی همچون Capcom اعلام کرده‌اند که از هوش مصنوعی مولد برای توسعه‌ی عناصر گرافیکی و بهبود فرایند تولید محتوا استفاده خواهند کرد. این شرکت ژاپنی در همکاری با گوگل کلود از ابزارهایی نظیر جمنای پرو، جمنای فلش، ایمیجن و ورتکس AI بهره می‌برد.

به‌نظر می‌رسد ماسک به‌جای ارائه‌ی ابزارهای هوش مصنوعی به توسعه‌دهندگان، قصد دارد یک استودیوی بازی‌سازی مستقل تأسیس کند که پروژه‌های خود را به طور مستقیم به بازار ارائه دهد. همچنین، با برنامه‌ریزی برای افزایش ظرفیت Colossus Supercluster به بیش از یک میلیون GPU، ماسک قصد دارد روند توسعه‌ی مدل‌های هوش مصنوعی و بازی‌های مبتنی بر آن را تسریع کند.

اپلیکیشن و بازیاخبار روزتکنولوژیگجت ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
ads
ads