عوارض و موارد مصرف قرص فلویموسیل

قرص فلویموسیل (Fluimucil) از داروهای خلط آور است که به عنوان یک داروی کمکی برای برخی از بیماری‌های ریوی مثل عفونت ریه به کار می‌رود. این دارو همچنین برای افرادی که با مصرف بیش از حد استامینوفن دچار مسمومیت شده‌اند مورد استفاده قرار می‌گیرد. تب، تهوع، سوزش سر دل، استفراغ و بثورات جلدی برخی از عوارض این دارو می‌باشد.

به گزارش سرویس اخبار سلامت عمومی درلحظه، قرص فلویموسیل (Fluimucil) از داروهای خلط آور است که به عنوان یک داروی کمکی برای برخی از بیماری‌های ریوی مثل عفونت ریه به کار می‌رود. این دارو همچنین برای افرادی که با مصرف بیش از حد استامینوفن دچار مسمومیت شده‌اند مورد استفاده قرار می‌گیرد. تب، تهوع، سوزش سر دل، استفراغ و بثورات جلدی برخی از عوارض این دارو می‌باشد.

قرص فلویموسیل چیست؟

قرص فلویموسیل (Fluimucil) از داروهای خلط آور است که به عنوان یک داروی کمکی برای برخی از بیماری‌های ریوی مثل عفونت ریه به کار می‌رود. مصرف این دارو باعث کاهش غلظت ترشحات ریوی و خروج راحت‌تر آن‌ها می‌شود. این دارو به صورت خوراکی برای پیشگیری از نوعی نارسایی حاد کلیه و همچنین برای افرادی که با مصرف بیش از حد استامینوفن دچار مسمومیت شده‌اند مورد استفاده قرار می‌گیرد. توجه داشته باشید که استفاده از این دارو برای درمان هر نوع سرفه‌ای مناسب نمی‌باشد و مصرف آن حتما باید با نظر پزشک صورت گیرد. این دارو در درمان برونشیت و سینوزیت و همچنین به عنوان درمان کمکی برای درمان اعتیاد هم کاربرد دارد.

فلویموسیل به صورت قرص خوراکی و قرص جوشان دردسترس می‌باشد.

نکاتی که در رابطه با مصرف این دارو باید بدانید

  • بهتر است فلوموسیل به همراه آب میوه‌هایی همچون آب پرتقال و آب انار مصرف گردد. در این صورت اثر آنتی‌اکسیدانی آن بیشتر می‌شود.
  • اگر از قرص جوشان فلویموسیل استفاده می‌کنید اجازه دهید حباب‌های آن کاملا از آب خارج شود. این کار باعث می‌شود میزان نفخ و سوزش معده شما به حداقل برسد.
  • توصیه می‌شود از این دارو در دوران حساس بارداری تنها در ضرورت استفاده شود.
  • در دوران شیردهی با احتیاط و با نظر پزشک از این دارو استفاده کنید.
  • در صورتیکه به این دارو حساسیت دارید آن را مصرف نکنید.
  • فلویموسیل در درمان بیماری آسم استفاده نمی‌شود.
  • فهرست کلیه داروهای مصرفی خود را در اختیار پزشک قرار دهید. چرا که ممکن است برخی از داروها با داروی فلویموسیل تداخل داشته باشد.
  • در صورت وجود زخم معده این دارو را با احتیاط مصرف کنید.
  • دارو را طبق دستور پزشک مصرف کنید.

عوارض جانبی فلوموسیل(Acetylcysteine)

اعصاب مرکزی: تب.
گوش، حلق، بینی: آبریزش شدید از بینی.
دستگاه گوارش: التهاب مخاط دهان، استفراغ، تهوع.
سایر عوارض: پوست مرطوب و چسبناک، اسپاسم نایژه، سنگینی قفسه سینه، افت فشارخون، افزایش فشار خون، تاکیکاردی.

منبع: سایت ستاره و ماماسایت

سلامت عمومی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا