اخبار علم و فناوری

40 درصد تجهیزات درمانی تولید داخل است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:اکنون با بهره گیری از ظرفیت پارک های علم و فناوری ۴۰ درصد از تجهیزات مورد نیاز بخش درمان کشور در داخل تولید می شود.

به گزارش در لحظه، بهرام عین اللهی روز پنجشنبه در جلسه جمع بندی سفر به شهرستان های کاشان و آران و بیدگل به خبرنگاران افزود. بنا داریم در همه استان ها تولید دارو و تجهیزات پزشکی را افزایش دهیم، متاسفانه در بعضی استان ها با وجود دانشگاه و ظرفیت علمی، تولید انجام نمی شود و باید استان ها در حوزه تولید داور و تجهیزات پزشکی فعال شوند تا دیگر واردکننده دارو و تجهیزات نبوده و صادرکننده در این بخش باشیم.

وی اظهار کرد:در دولت سیزدهم در حوزه پژوهشی پیشرفت خوبی داریم،طی ۲ سال اخیر چهار هزار محصول دانش بنیان تولید شده و این محصولات زمینه خودکفایی کشور را فراهم می کند. ۸۶۰ مرکز تحقیقاتی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور داریم که همه باید در حوزه دانش بنیان کمک کنند تا هم نیاز خود و هم نیاز دیگر کشورها را رفع کنیم.

عین اللهی گفت:امروز از مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان بازدید کردیم،بیمارستان ۷۰۰ تخت خوابی شهید بهشتی کاشان که دومین بیمارستان بزرگ استان اصفهان است به دلیل قدمت چهل ساله اش با مشکلاتی مواجه است که بنا داریم مشکل تاسیسات و اورژانس آن را رفع کنیم.

وی اظهار کرد: در حال حاضر اورژانس دانشگاه شهید بهشتی وضعیت مطلوبی ندارد،پیشنهاد ما گسترش فضای اورژانس است تا در تراز یک اورژانس استاندارد باشد،حضور همه مریض های اورژانس در یک محوطه قابل قبول نیست. در شهرستان آران و بیدگل از بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) بازدید شد،این بیمارستان ۱۱۲ تخت خوابی در حال تکمیل بوده و تنها نیازمند تجهیزات است و تا دهه فجر افتتاح خواهد شد.

این بیمارستان وضعیت مطلوبی به لحاظ ساختمانی دارد

عین اللهی گفت: این بیمارستان وضعیت مطلوبی به لحاظ ساختمانی دارد و با حمایت دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستان های خوب منطقه خواهد شد. بیمارستان ۹۶تخت خوابی ثامن الائمه(ع) در آران و بیدگل افتتاح شده،مشکل مهم آن کمبود نیروی متخصص انسانی است و قرار شد دانشگاه علوم پزشکی کاش نسبت به تامین نیروی انسانی مورد نیاز بیمارستان اقدام کند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد:با فعال شدن بیمارستان های امام حسن مجتبی(ع) و ثامن الائمه(ع) در آران و بیدگل ۲۰۰ تخت خواب به منطقه اضافه می شود که می تواند بخشی از مشکلات را رفع کند.

عین اللهی گفت:در منطقه کاشان به لحاظ تخصصی و فوق تخصصی وضعیت مطلوبی داریم و دانشگاه علوم پزشکی کاشان قادر است نیروی متخصص برای کشور تربیت کند. طرح پویش ملی سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی کاشان شروع شده و امیدواریم همه مردم این منطقه از لحاظ بیماری دیابت و فشار خون بررسی شوند.

وی اظهار کرد:بسیاری از افراد ممکن است بیماری دیابت و فشار خون داشته باشند اما از ابتلا به این بیماری اطلاعی نداشته باشند. بهرام عین اللهی وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی روز پنجشنبه ۹ آذر با هدف بازدید از مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان به شهرستان های کاشان و آران و بیدگل سفر کرد.

بررسی مشکلات بیمارستان

وی در این سفر از بیمارستان های شهید بهشتی و بقیه الله الاعظم کاشان و بیمارستان امام حسن (ع) و ثامن الائمه (ع) آران و بیدگل بازدید و مشکلات آنها را بررسی کرد. جمعیت نزدیک به ۵۰۰ هزار نفری شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل، زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان و شهرستان آران و بیدگل با بیش از ۱۰۳ هزار نفر جمعیت در حدود ۲۱۵ کیلومتری اصفهان قرار دارد.

منبع: ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا