سرگرمی

۸ سریال کمدی برتر کره‌ای با حال و هوای

در اینجا فهرستی از ۸ سریال برتر کره‌ای با حال و هوای کمدی و مفرح را ملاحظه می‌کنید. وقتی می‌خواهید احساس سبکی و آسایش داشته باشید و ذهنتان را از دغدغه‌های روزمره خالی کنید، تماشای یکی از این سریال‌ها واقعا می‌تواند مثل یک دارو عمل کند.

به گزارش سرویس اخبار سرگرمی درلحظه، سریال‌های کره‌ای حتی اگر جنایی و ترسناک و مهیج هم باشند، باز هم انگار یک جور احساس سبکی و راحتی به مخاطب می‌دهند که در سریال‌های غیرکره‌ای شبیه آن را کمتر می‌توان پیدا کرد. این شاید به خاطر نوع بازی‌ها یا شیوۀ روایت باشد؛ اما صرف‌نظر از اینکه دلیلش چیست، به هر حال این یکی از بهترین و خاص‌ترین ویژگی‌های سریال‌های کره‌ای است.

به گزارش فرادید، اما بین خود سریال‌های کره‌ای هم طبیعتا آنهایی که حال و هوای کمدی دارند، قطعا بهتر می‌توانند این احساس سبکی و آسودگی را به مخاطب منتقل کنند. به همین خاطر در اینجا فهرستی از ۸ سریال کره‌ای با حال و هوای مفرح را آماده کرده‌ایم که اگر احساس می‌کنید زندگیتان کمی پیچیده شده، بهتر است برای امتحان هم که شده یکی از آنها را برای تماشا کردن انتخاب کنید.

۱. ملودرام باش (۲۰۱۹)

این سریال به ماجرا‌های متفاوت سه دوست صمیمی می‌پردازد که با هم زندگی می‌کنند. یکی از آنها یک فیلمنامه‌نویس است که به‌طور غیرمنتظره‌ای وارد یک رابطه عاشقانه با کارگردانش می‌شود؛ دیگری مستندسازی است که در حال کنار آمدن با مرگ نامزدش است و نفر سوم یک مادر مجرد است که در شغل بازاریابی‌اش موفقیت زیادی دارد. هر یک از این دوستان در مراحل متفاوتی از زندگی خود قرار دارند.

این سریال درجه‌یک و کمتردیده‌شده، به شکلی بی‌نقص بین موضوعات جدی و طنز تعادل برقرار می‌کند. داستان سریال قابل‌لمس و صمیمانه است و به‌خوبی می‌تواند با مخاطب ارتباط برقرار کند. جون یئو-بین به خاطر بازی در این سریال نامزد جایزه بهترین بازیگر زن جدید در جوایز باکسانگ شد.

۲. ارزشش رو نداره (۲۰۲۱)

سریال‌های کره‌ای به این معروف هستند که هر قسمت آنها حدود یک ساعت طول می‌کشد. این مدت‌زمان گاهی برای سریال‌هایی که به طور اختصاصی برای پلتفرم‌های پخش آنلاین ساخته می‌شوند، بیشتر هم هست. اما فرم سیتکام (کمدی موقعیت) در بین سریال‌های کره‌ای چندان پرتکرار نیست. به همین دلیل «ارزشش رو نداره» یک استثنای جذاب است. این اولین سیتکام کره‌ای است که برای نتفلیکس ساخته شده و با قسمت‌های ۳۵ دقیقه‌ای‌اش به احیای علاقه به فرمت سیتکام در کره جنوبی کمک کرده است.

داستان این سریال در یک دانشگاه جریان دارد و ماجرا‌های گروهی از دانشجویان را دنبال می‌کند که از کشور‌های مختلف آمده‌اند و با هم زندگی و تحصیل می‌کنند. ترکیب عناصری از سیتکام‌های سنتی آمریکایی و درام‌های کره‌ای به نفع این سریال عمل کرده است، به طوری که از نظر تعاملات جذاب بین بازیگران، خیلی‌ها آن را با سریال «فرندز» مقایسه کرده‌اند. بسیاری از بازیگرانی که اهل کره جنوبی نبودند، برای نقش‌هایشان در این سریال به زبان کره‌ای صحبت کردند که این موضوع نیز تأثیر مثبتی بر نگاه منتقدان و مخاطبان گذاشت.

۳. پلی‌لیست بیمارستان (۲۰۲۰)

این سریال در اصل بیشتر یک درام پزشکی است تا یک سریال کمدی؛ اما با اینحال پر از لحظات مفرح، شاد و روحیه‌بخش است. داستان سریال در یک بیمارستان جریان دارد و زندگی و کار چند پزشک جوان را دنبال می‌کند که سال‌ها پیش در دوران دانشکده پزشکی با هم دوست شده‌اند و حالا در بیمارستان همکار یکدیگر هستند.

این سریال حتی در اوج لحظات دراماتیکش هم می‌تواند لبخند به لب بیننده بیاورد. شخصیت‌های اصلی سریال در حالی که با مسائلی مانند شکست در زندگی زناشویی یا تغییرات بزرگ شغلی دست و پنجه نرم می‌کنند، باز هم تلاش می‌کنند تا یک گروه موسیقی دوستانه را تشکیل دهند، اگرچه خواننده اصلی آن‌ها اصلا خوب نمی‌خواند! پلی‌لیست بیمارستان هم دلگرم‌کننده است و هم خنده‌دار. این سریال تعداد زیادی نامزدی در جشنواره‌های مختلف کره جنوبی دریافت کرد، به ویژه به خاطر موسیقی‌های متن جذابش.

۴. پری وزنه‌بردار کیم بوک-جو (۲۰۱۶)

این سریال کمدی-عاشقانه دربارۀ یک دختر وزنه‌بردار به اسم کیم بوک-جو است که در حال دنبال کردن رویای قهرمانی دررشتۀ خودش است؛ اما در همین حال او به برادر دوستش که یک متخصص تناسب اندام است دل می‌بازد. او حتی حاضر است به خاطر این عشق از رویای خودش چشم بپوشد و سراغ کم کردن وزن برود. اما کیم بوک جو یک دوست شناگر هم دارد که همیشه او را به دنبال کردن رویایش تشویق می‌کند. ماجرا‌های عاشقانۀ این سریال به تدریج پیچیده‌تر می‌شوند و این فضای مناسبی برای خلق موقعیت‌های خنده‌دار پدید می‌آورد.

اگرچه «پری وزنه‌بردار کیم بوک-جو» در زمان پخش تلویزیونی‌اش امتیاز‌های فوق‌العاده‌ای نداشت، اما پس از ورود به سرویس‌های پخش آنلاین، طرفداران وفاداری پیدا کرد. این سریال همچنین دو جایزه از جشنواره درام MBC در سال ۲۰۱۶ برنده شد که یکی از آنها جایزه بهترین بازیگر زن در یک مینی‌سریال برای لی سونگ-کیونگ بود.

۵. زندگی خصوصی او (۲۰۱۹)

داستان این کمدی عاشقانه درباره زنی است که در طول روز به عنوان مسئول نمایشگاه در یک موزه هنری کار می‌کند و شب‌ها طرفدار پروپاقرص گروه‌های کی‌پاپ است. او آنقدر طرفدار پرشوری است که حتی سایت هواداری خودش را هم راه‌اندازی کرده و اداره می‌کند. زمانی که رئیس جدیدی در موزه هنری استخدام می‌شود، او تلاش می‌کند تا زندگی شخصی و حرفه‌ای خود را از هم جدا نگه دارد، اما این تلاش به نتایج خنده‌داری منجر می‌شود.

بازیگر اصلی این سریال یعنی پارک مین-یونگ امروزه یکی از ستارگان محبوب سریال‌های کره‌ای است و «زندگی خصوصی او» اغلب به عنوان یکی از بهترین نقش‌های کمدی عاشقانه او شناخته می‌شود.

۶. رک و راست (۲۰۲۴)

اگرچه این سریال بیشتر در ژانر ملودرام قرار می‌گیرد، اما صحنه‌های زیادی از کمدی موقعیت دارد که باعث خنده مخاطبان می‌شوند. داستان سریال درباره یک گوینده رادیو است که به اختلالی دچار می‌شود که باعث می‌شود او در گفتارش هیچ فیلتر و سانسوری نداشته باشد. او هر چه به ذهنش خطور می‌کند را می‌گوید، بدون توجه به اینکه چقدر ممکن است دیگران را ناراحت کند. از قضا یک نویسنده برنامه‌های سرگرمی مجذوب او می‌شود و از او دعوت می‌کند که در یک برنامه تلویزیونی درباره عشق و روابط عاشقانه در کنار او ظاهر شود. این سریال نگاهی جالب به برنامه‌های تلویزیونی رئالیتی‌شو و رقابتی دارد.

۷. سیندرلا و چهار شوالیه (۲۰۱۶)

این سریال کره‌ای داستان معروف سیندرلا را با چرخشی جدید ارائه می‌دهد. در اینجا هم شخصیت اصلی نامادری‌ای دارد که او را مجبور می‌کند پس از مرگ پدرش خانواده را حمایت کند. او همچنین پولی که برای تحصیل این دختر جوان کنار گذاشته شده بود را نیز می‌گیرد و او را در شرایط سخت مالی قرار می‌دهد. اما تفاوت این داستان با سیندرلا‌های دیگر این است که این سیندرلا (که اسمش در سریال «اون‌ها وون» است) فقط به پخت‌وپز و نظافت برای خانواده نمی‌پردازد، بلکه مشاغل عجیب و غریبی را برای پرداخت هزینه‌ها انجام می‌دهد.

یکی از این مشاغل او را با مردی مسن آشنا می‌کند که مدیر یک شرکت بزرگ است. این مرد چیزی خاص در وجود اون ها-وون می‌بیند و او را متقاعد می‌کند که با سه نوۀ جوانش زندگی کند و آنها را تحت کنترل نگه دارد. وقتی اون‌ها وون وارد قصر خانوادگی آنها می‌شود، کم کم همانطور که میشود حدس زد خودش را در میانۀ یک ماجرای عشقی عجیب و غریب می‌بیند.

۸. تنها آهنگ عاشقانۀ من (۲۰۱۷)

این یکی از مفرح‌ترین سریال‌های کره‌ای با موضوع سفر در زمان است. داستان سریال دربارۀ یک بازیگر لوس و پول‌پرست است که به‌طور تصادفی به دوران پادشاهی گوریو در قرن ششم سفر می‌کند. در آنجا او با مردی ملاقات می‌کند که به شدت به دنبال پول است، اما وقتی آن را به دست می‌آورد، به خاطر طبیعت مهربانش پول را به دیگران می‌دهد.

اگرچه این سریال به وضوح جنبه‌های دل‌گرم‌کننده‌ای از رشد شخصی و عشق دارد، اما موقعیت‌هایی که شخصیت اصلی در آنها قرار می‌گیرد، اغلب به طرز غیرقابل انکاری کمدی هستند.

منبع: فرادید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا